Jonge onderneemster maakt fabriek van bejaardentehuis

Kennen jullie de Oostenrijkse jonge onderneemster Natasja Berg al? Deze 16 jarige onderneemster verkocht vorig jaar al meer dan honderd iPod, iPad en MacBook hoesjes aan ondernemers in Zurich. De hoesjes liet ze, heel slim, door haar 70 jarige oma breien.

Vorige maand sloot Natasja een deal met de supermarktketen Penny. Dit jaar is ze van plan om meer dan 10.000 hoesjes te verkopen!

Om aan de grote vraag te voldoen heeft Natasja afspraken gemaakt met Altersheim Obstrass in Zürich, een bejaardenhuis in haar woonplaats. Daar zullen tientallen bejaarden dagelijks honderdvijftig hoesjes maken.

Om haar productiekosten laag te houden betaalt Natasja haar werknemers met gezellige uitjes en gratis bollen wol. De hoesjes zullen exclusief worden verkocht in de Penny supermarkten en zijn verkrijgbaar vanaf €11,99.

De plannen voor internationale uitbreiding staan voor volgend jaar op de agenda. Wij wensen Natasja veel succes en kunnen niet wachten tot de hoesjes ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Zou jij ook oudjes kunnen inzetten voor je onderneming?

2 antwoorden
 1. Night Hawk
  Night Hawk zegt:

  Super! Oma’s aan de macht! Dit zou je ook zo in NL kunnen opzetten, hebben meer dan genoeg 70+ oma’s!

  😀

  Beantwoorden
 2. koen
  koen zegt:

  Super grappig haha!
  Maar natuurlijk wel heel handig, dan hebben die oudere mensen het ook gezellig. Ik vind het echt super bedacht!

  koen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *