De 6 beste ideeën van Nederland

Zoals jullie weten beginnen veel ondernemingen met een goed idee. In de finale van Het beste idee van Nederland waren zes hele goede ideeën te zien.

Dit zijn de 6 beste ideeën van Nederland.

1 Het Wandelstok Klemsysteem (Wim de Vroedt & Fons Marcus) – WINNAAR!

Dit is, net als veel andere ideeën, een product dat is ontstaan uit een probleem. Fons Marcus had een probleem. Zijn wandelstok viel namelijk altijd om als hij hem ergens tegenaan had gezet. Daarom bedacht hij een klem waarmee een wandelstok makkelijk aan een tafel geklemd kon worden!

2 Placard Pliante (Valentijn van Wanrooij)

We schreven al eerder over deze ondernemende jongen. Valentijn heeft samen met zijn vader een kast gemaakt die makkelijk op te klappen is. Zo kan zijn product voor meerdere dingen worden gebruikt – hardstikke handig dus!

3 De boxstoel (Robin Lokers)

Dit is een minibox waarin kinderen kunnen staan om hun ouders te helpen bij het koken. Dit product speelt in op een angst van mensen, namelijk dat hun kinderen van een stoel afvallen als ze in de keuken werken. Dankzij de boxstoel kan dat nu niet meer gebeuren…

4 De tafelstabilisator (Johan Lefferts)

Ook Johan Lefferts heeft een probleem opgelost. Dankzij zijn tafelstabilisator zit je straks nooit meer aan een wiebelend tafeltje..

5 De kluscrème (Marlinde Ariesen)

Dit is een middel om je handen schoon te maken na het klussen. Het middel is niet alleen bijzonder omdat het werkt, maar ook omdat het bijna helemaal biologisch is en dus goed voor het milieu!

6 De baby turtle (Sabine Zuurdeeg)

De baby turtle is een soort schild voor baby’s. Deze draagzak zorgt ervoor dat ze veilig zijn tijdens het wandelen of fietsen.

Wij wensen alle ondernemende uitvinders van het beste idee van Nederland heel veel succes met de ontwikkeling van hun product.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *